Sådan bruger du tørret appelsinskal som krydderi

appelsinskal

Tørret appelsinskal er et skønt krydderi!

Nu kommer der snart appelsiner.

Vi har et dogme, at vi bare MÅ gemme på al den skønne appelsinsmag ved at tørre skallerne.

Nogle gange ret irriterende, når man ikke kan finde juliennejernet og gerne vil spise en appelsin.

Vi bruger det (smuldret) i kager, også pandekager og især i pumpernikkel.

Man skal bruge et Juliennejern.

julienne

Vi har købt vores i Kunst og Køkkentøj, fås sikkert alle mulige steder.

Af med skallen, som lægges til tørre på en tallerken på køkkenbordet. Det tager cirka et døgn. Derefter kan det opbevares på glas næsten uendeligt.

Duer selvfølgelig kun med øko-appelsiner, de andre er for 'forgiftede'.

Med kærlighed

Cecilie-Underskrift-300x133

Cecilie Conrad

Ringslyngen: Ti fordele du skal kende - den ultimative guide til bæresele alternativet
Strik en bold, det er mega-nemt

0 comments

There are no comments yet. Be the first one to leave a comment!

Leave a comment

Book en gratis afklarende samtale

Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.

Cecilie-portraet (2)