Sådan bruger du tørret appelsinskal som krydderi
Tørret appelsinskal er et skønt krydderi!
Nu kommer der snart appelsiner.
Vi har et dogme, at vi bare MÅ gemme på al den skønne appelsinsmag ved at tørre skallerne.
Nogle gange ret irriterende, når man ikke kan finde juliennejernet og gerne vil spise en appelsin.
Vi bruger det (smuldret) i kager, også pandekager og især i pumpernikkel.
Man skal bruge et Juliennejern.
Vi har købt vores i Kunst og Køkkentøj, fås sikkert alle mulige steder.
Af med skallen, som lægges til tørre på en tallerken på køkkenbordet. Det tager cirka et døgn. Derefter kan det opbevares på glas næsten uendeligt.
Duer selvfølgelig kun med øko-appelsiner, de andre er for 'forgiftede'.
Med kærlighed
Cecilie Conrad
Book en gratis afklarende samtale
Hvis du har lyst til at få støtte og rådgivning fra en erfaren mor til fire, unschooler, kræftoverlever, nomade/worldschooler som har prøvet meget og har voksne børn. Jeg er uddannet psykolog, og jeg har klare holdninger der er anderledes end de flestes.
Få mit nyhedsbrev
Jeg sender emails omkring vores projekter, rejser, nye artikler og når jeg holder foredrag eller andet spændende.
0 comments
Leave a comment